Az Inkognitó című dokumentumfilm főszereplője, Kovács István, HIV-pozitív festőművész Hope című festményét árverésre bocsátja. A befolyt összeget az Anonym AIDS Tanácsadó Szolgálat számára ajánlja fel, segítve ezzel a súlyos anyagi gondokkal küzdő egyesületet.

„2013-at írunk. 30 éve tombol egy vírus, ami jelenleg több, mint 4000 magyart is érint. Az új fertőzöttek jelentős százalékát a súlyos anyagi gondokkal küzdő Anonym AIDS Tanácsadó Szolgálat szűrte ki. Az AATSZ nemcsak Magyarország egyetlen anonim és ingyenes HIV szűréseket végző állomása, hanem olyan alapítvány, akiknek tagjai HIV megelőzési programokat is szerveztek. Mint HIV pozitív művész egyik festményem felajánlásával szeretnék küzdeni én is az alapítvány fennmaradásáért. A festmény kifejezetten erre az alkalomra készült, amihez olyan modellt választottam, aki számos alkalommal állt ki a jó ügy érdekében, mint jószolgálati nagykövet.”

A licitet, a következő linken tekintheti meg:
http://beta.vatera.hu/show_item.php?item=3929282724

A film készítői:

http://zonafilm.hu/component/k2/item/141-felajanlas

Az Anonym AIDS Tanácsadó Szolgálat több mint két évtizede azon dolgozik, hogy lassítsa a HIV pandémiás fertőzés terjedését. Az elért eredmények fenntartásának biztosítéka: a Folyamatosság.
Vagyis a szervezet, a szervezeti működés és az állampolgári bizalom folyamatos fenntartása.
Az AATSZ működését az eltelt két évtized során szinte kizárólag pályázati forrásokból és adományokból tudta csak biztosítani.
A „folyamatosság” fenntartása érdekében a fentiek miatt, komoly vállalása az AATSZ-nek a személyes, polgári felelősség tudatos felélesztése.
Mindezek együttesen elengedhetetlen biztosítékai az AATSZ működésének.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Istvánnak és a film készítőinek kitartó és EgyüttGondolkodó segítségét!